Bli medlem på Derome/Åskloster, nu!
Huvudföreningar
Logga in
Användarnamn:

Lösenord:


Glömt lösenordet?

Registrera dig nu!
Huvudmeny
Sök
Info : Viktig vinst mot Astrio borta med 1-0
Skriven av Birk på 2018-08-27 22:18:46 (92 läsningar)

Laget: Henrik Magnusson - Mattias Karlsson (c), Johan Peteersson, Adam Sjöholm, Magnus Thörmanz, Joakim Magnusson - Pierre Gustafsson, Henke Andersson, Johan Lindblom (ut 57 min) - Anton Svensson, Felix Karlberg (ut 65 min)

Avbytare: Simon Krantz, Danne Andersson (in 57 min), Tobbe Stafström, Hampus Johansson, Santos Diaz (in 65 min)
En plan som inte inbjöd till något skönspel, gropig, långhårig och blöt. Vi börjar i medvind och har trots det svårt att etablera något större tryck, det är istället Astrio som här det bästa spelet - själva har vi svårt att få till något bra spel, enda gången vi gör det riktigt bra, blir det också mål, Henke vinner tillbaka bollen efter ett bra anfall och Matte utmanar två försvarare, tar sig förvi och slår ett riktigt bra inlägg som Anton snyggt kan nicka i mål. Detta sker i den 41 min. Astrio skapar också två chanser där Henke gör bra räddningar, i övrigt händer inte mycket förutom att Matte får en varning (30 min). I halvlek konstaterar vi att vi inte gjort någon bra halvlek och vill göra det bättre i andra halvlek.
Den andra halvlek börjar jobbigt för oss, i den 49 min blir Matte utvisad när han får sin andra varning efter att skjutit iväg bollen strax efter avblåsning, Astrio fick en varning för samma förseelse i första halvlek, så det var inte mycket att säga om. Bara två minuten
r senare springer sig Felix fri från halva plan och strax utanför straffområdet blir han fälld - frilägesutvisning är klar och vi får en frispark i bra läge. Jocke slår frispark som smiter precis utanför målvaktens högra stolpen. Efter detta böljar spelet fram och tillbaka, Astrio trycker på och vi får kontringslägen, Anton har två frilägen som målvakten räddar, Jocke och Santos har varsin chans utan att få in bollen. Även Astrio har några chanser, ett kanonskott från 25 meter som Henke tippar över ribban, ett skott nere vid högra stolpen som Henke hinner ner på, en hörna som rinner rakt igenom utan att någon når fram. Matchen slutar 1-0, efter en stabil defensiv insats där framförallt Henke i målet, Adam i backlinjen och Danne står för bra insatser. Anton får avgöra i sin sista matchen innan han flyttar upp till Stockholm för studier.

Bedömning: 0.00 (0 röster) - Bedöm denna artikel -
Utskriftsvänlig sida Skicka denna artikel till en vän Skapa en PDF av denna artikel
Kommentarerna ägs av respektive författare. Vi är inte ansvariga för kommentarernas innehåll.
Poster Tråd