Bli medlem på Derome/Åskloster, nu!
Huvudföreningar
Logga in
Användarnamn:

Lösenord:


Glömt lösenordet?

Registrera dig nu!
Huvudmeny
Sök
Info : Vinst hemma mot Löftadalen med 2-1 (1-1)
Skriven av Birk på 2018-09-04 21:21:44 (91 läsningar)

Laget: Henrik Magnusson - Henrik Andersson, Johan Pettersson, Adam Sjöholm, Peter Vallmevik (c), Joakim Magnusson - Pierre Gustafsson, Johan Lindblom, Danne Andersson (ut 76 min) - Santos Diaz (ut 66 min), Felix Karlberg (ut 66, in 76 min)

Avbytare: Koffe Stenberg, Magnus Thörmanz, Jimmy Johansson, Hampus Johansson (in 66 min), Pontus Johansson (in 66 min)
En jämn första halvlek, även om vi skapar de flesta chanserna, Löftadalen har dock den första stora, ett instick som ger ett friläge i höger innerläge, där Henke är snabbt ut och kan avstyra med en fotparad. Vi har ett par bra chanser, Peter på nick efter hörna, Danne på nick efter inlägg av Henke, Jocke kommer runt på kanten, snett inåt bakåt till Santos vars avslut går rakt på målvakten, Danne i djupet till Johan, var tidiga avslut går utanför, Felix har ett bra avslut som målvakten räddar till hörna. Det blir trots detta Löftadalen som gör matchens första mål i den 36 minuten, en frispark, som nickas in bakom Henke. I den 43 min får vi en frispark från kanten som Felix slår mot den bortre stolpen, målvakten lyckas med viss möda få ut bollen till hörna, 1-1 målet kommer på hörnan efter, Pierre touchar Johan hörna vidare mot bortre stolpen där Adam dyker upp och slår in bollen.
Andra halvlek har färre målchanser men ett större bollinnehav för oss, Löftadalen tröttnar allt mer eftersom tiden går men det ska dröja till den 90 minuten innan avgörandet kommer, en hörna från Hampus som Adam når högst på och nickar in, vi lyckas sedan spela av de tilläggstiden och fick äntligen vinna mot Löftadalen. Spelmässigt var detta inte någon av våra bättre matcher, det brukar bli jämt och tajt när vi möts och inte oväntat var det en fast situation som avgjorde matchen (i våras tillkom 5 av 6 mål på fasta, idag alla 3). En stabil insats bakåt där vi har våra toppar i våra wingbacks Henke och Jocke, Adam förtjänar ett plus för sina två mål, ett plus även till Danne för ett stabilt jobb på mitten

Bedömning: 0.00 (0 röster) - Bedöm denna artikel -
Utskriftsvänlig sida Skicka denna artikel till en vän Skapa en PDF av denna artikel
Kommentarerna ägs av respektive författare. Vi är inte ansvariga för kommentarernas innehåll.
Poster Tråd