Bli medlem på Derome/Åskloster, nu!
Huvudföreningar
Logga in
Användarnamn:

Lösenord:


Glömt lösenordet?

Registrera dig nu!
Huvudmeny
Sök
Info : Vinst borta mot Halmia Akademi med 3-1
Skriven av Birk på 2018-09-11 11:24:23 (439 läsningar)

Laget: Henrik Magnusson - Mattias Karlsson (c), Magnus Thörmanz, Adam Sjöholm, Peter Vallmevik, Joakim Magnusson - Pierre Gustafsson, Johan Lindblom, Daniel Andersson (ut 20 min) - Santos Diaz (ut 61 min), Felix Karlberg
Avbytare; Jimmy Johansson, Tobias Stafström, Hampus Johansson (in 20 min), Pontus Johansson (in 61 min)
Halmia tar ledningen i den 10 min efter en felstuds vid ett uppspel, som ger ett fritt läge och ett kanonskott i nättaket bakom Henke. Några mintuer senare har Halmia ytteligare en chans, inspel från vänster som en Halmian skjuter utanför i fritt läge vid bortre stolpen. I den 20 min skadar sig Danne och tvingas byta, ingen bra start på matchen, men vi arbetar oss tillbaka genom två fasta situationer och två nickmål av Jocke, 1-1 i den 31 min, långt inkast från Adam och 2-1 efter en bra hörna från Felix. Detta resultat står sig halvleken ut. En halvlek där vi totalt sett är lite bättre och vassare än Halmia. Spelmässigt är det inte särskilt bra spel från någon av lagen, på grund av en plan som är under all kritik, den sämsta vi spelat under hela året.
I halvlek ändrar vi lite i vårt pressspel och får matchen dit vi vill, Halmia skapar inget och vi har möjligheter till kontringar, i den 52 min kommer Hampus fri efter att vi vinner boll högt upp efter bra press av Hampus/Santos, 3-1 kommer i den 56 min, Johan hittar Hampus i djupet som rullar in bollen i mål. Detta efter att vi åter vinner boll högt upp i banan. I den 66 min förändras matchbilden efter att Peter får sin andra varning (den första i minut 50). Sista 25 min fokuserar vi på försvarsspel och Halmia tar över matchen helt, de skapar två chanser till reducering, ett friläge där Matte hinner tillbaka och kan avvärja + en skott från straffpunkten som Adam blockerar. Vi får tiden att gå och kan rättvist vinna matchen. Bra insats defensivt av hela laget och ett extra plus till vårt mittfält som löper kompiöst matchen i genom (Johan, Felix, Pierre) och där Pierre är den som är allra bäst för dagen.

Bedömning: 0.00 (0 röster) - Bedöm denna artikel -
Utskriftsvänlig sida Skicka denna artikel till en vän Skapa en PDF av denna artikel
Kommentarerna ägs av respektive författare. Vi är inte ansvariga för kommentarernas innehåll.
Poster Tråd