Bli medlem på Derome/Åskloster, nu!
Huvudföreningar
Logga in
Användarnamn:

Lösenord:


Glömt lösenordet?

Registrera dig nu!
Huvudmeny
Sök
Info : Det är i slutändan målen som räknas
Skriven av Stafström på 2019-03-21 19:59:38 (301 läsningar)

Idag startade DM, och nu är säsongen igång.

Några av oss blev intervjuade tidigare i veckan av Bollsnack och alla svarade att viljan är styrkan med laget. Idag visade vi det!

Början av matchen började bra och vi lyckades behålla det spel och fokus som vi eftersträvade. Vi rullade boll och pressade på ett bra sätt, så att Galtabäck fick svårt att etablera sitt spel.

Vi bjöd stundtals på bra spel och lyckades få in 1-0 genom Felix efter fint framspel av Leo. Hela laget kämpade sig igenom första halvlek med bra resultat.

Starten i andra halvlek var tuffare och Galtabäck pressade oss tillbaka och rubbade vårt spel. Vi hamnade ur positioner och fick svårt att skapa ett spel, rulla boll och ha lugn. Det var en tuff halvlek även för vårt försvar som fick slita för att få undan boll. Vi lyckas få tillbaka lugnet i matchen och försökte att återgå till vårt spel igen. När vi fick ordning igen så hotade vi åter och visade att vi inte tänkte gå från matchen med något annat resultat än vinst.

Överlag gjorde vi en bra insats. Stundtals en del misstag som vi behöver träna bort, dessa kommer med tiden att minska. Vi pressade, fullföljde besluten vi tog och kämpade för varandra.

Alla gjorde ett bra jobb och vår styrka lyste igenom.

Vi tar med oss vinsten, viljan och går in i träning i denna vecka med fokus på kondition och isolerade övningar för vissa och för andra fortsätta nöta bolltouch.

Bra jobbat och vi hoppas alla tar med de positiva bitarna inför nästkommande match.

Fokus framåt.

/Ledarna

Bedömning: 0.00 (0 röster) - Bedöm denna artikel -
Utskriftsvänlig sida Skicka denna artikel till en vän Skapa en PDF av denna artikel
Kommentarerna ägs av respektive författare. Vi är inte ansvariga för kommentarernas innehåll.
Poster Tråd